Tom Hanks biedt zijn typemachine aan.

Tom Hanks bevestigde nogmaals dat hij een gouden hart heeft nadat hij een typemachine van het merk Corona had geschonken aan een Australisch kind dat werd lastiggevallen omdat hij eigenlijk een naam had die verband hield met de pandemie van het coronavirus. ‘Ik lijk wel bekend te zijn’, riep Corona De Vries (8) uit Queensland uit in een videoclip van Reuters toen hij het hier en nu kreeg van zijn held. De “Will not You Be My Neighbor” -acteur en ook een bekende schrijfmachinefanaat bracht meer dan 2 weken gescheiden door met zijn betere helft, Rita Wilson, vorige maand in Australië na een gunstige test voor COVID-19. Toen het kind hoorde van de ziekte van de dubbele Oscar-winnende ster, schreef hij: ‘Gaat het?’ De communicatie was het begin van hun langeafstandsrelatie. In de oprechte brief, uitgezonden op Network 7 van Australië, De Vries heeft helaas onthuld dat zijn klasgenoten hem ‘het coronavirus’ noemden vanwege zijn COVID-evocerende bijnaam, waardoor hij ‘ongelukkig en ook gek’ werd. Hanks zag het kind niet lijden. Dus stofde hij zijn retro Corona-typemachine af – die hij naar Australië had willen brengen – en schreef hij op 10 april terug: ‘Je brief heeft mijn wederhelft gemaakt en ik voel me echt zo geweldig!’ Het Hollywood-icoon omvatte: ‘Jij bent de enige persoon die ik ooit heb herkend met de naam Corona – zoals de ring rond het zonlicht, een kroon.’ Daarna schonk Hanks, om de geest van de pesterige patiënt nog meer op te beuren, De Vries het vintage componeertool dat zijn speciale naam opleverde. ‘Ik dacht dat deze typemachine zeker bij je zou passen’, bedacht hij, brutaal, inclusief: ‘Vraag een volwassene precies hoe het werkt. En gebruik het om me terug te vinden.’ “PS Je kreeg een maatje in ME!” de beroemdheid schreef in aanbeveling aan de onsterfelijke zin die zijn personage Woody uitsprak in ‘Toy Tale’. Het spreekt voor zich dat De Vries meer dan de maan was over de feedback van Hanks. ‘Hij zei dat ik een maatje voor hem ben’, zegt het schoolkind met een ster. ‘Ik ga snel weer componeren’, beweerde hij terwijl hij op zijn gelijknamige typemachine bonkte. Deel dit: De Vries was meer dan de maan over de feedback van Hanks. ‘Hij zei dat ik een maatje voor hem ben’, zegt het schoolkind met een ster. ‘Ik ga snel weer componeren’, beweerde hij terwijl hij op zijn gelijknamige typemachine bonkte. Deel dit: De Vries was meer dan de maan over de feedback van Hanks. ‘Hij zei dat ik een maatje voor hem ben’, zegt het schoolkind met een ster. ‘Ik ga snel weer componeren’, beweerde hij terwijl hij op zijn gelijknamige typemachine bonkte.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *