Margot Robbie

Margot Robbie Tastes Birds of Prey-Inspired Banana Bread Pudding for the First Time

Birds of Prey

„Birds of Prey” streamt nu, waardoor DC fans de nieuwste film met Margot Robbie als Harley Quinn thuis kunnen zien.
Met een publiek dat thuis gevangen zit en veel films die eerder dit jaar onderpresteren als gevolg van coronavirus, hebben veel studio’s van de gelegenheid gebruik gemaakt om sommige van hun films vroeg online uit te brengen voor fans om te streamen en te downloaden.

Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is de nieuwste film om dit te doen, met DC Films probeert de Margot Robbie film goed te maken met een digitale release.

Meestal is er ongeveer 90-100 dagen tussen de filmische release van een film en het uiterlijk van een film, maar met bioscopen over de hele wereld gesloten voor de nabije toekomst, een aantal studio’s hebben besloten om hun grote recente films rechtstreeks naar huis te brengen.

Birds of Prey werd begin februari uitgebracht in bioscopen, maar is nu te koop op Amazon.

Momenteel verkoopt Amazon een streaming kopie van de film voor $19,99 op de Prime Video Cinema pagina, die ook een aantal andere films net buiten de theaters voor kijkers om thuis te genieten.

Deze omvatten de nieuwste Disney Pixar film Onward, Universal psychologische thriller The Invisible Man en Bloodshot, een nieuwe superheldenfilm met Vin Diesel als een wraakzuchtige supersoldaat.

Hoewel Birds of Prey nu beschikbaar is om te streamen en te downloaden op Amazon (en andere digitale mediawinkels), is het nog niet beschikbaar voor abonnementsservices en is het onwaarschijnlijk dat dit tot het einde van het jaar zal zijn.
Hoewel filmstudio’s niet veel details hebben onthuld over wat deze vroege digitale releases betekenen voor de streaming service releasedatums van hun films, is er meestal minstens zeven maanden kloof tussen wanneer een film in bioscopen is en als het gaat om Netflix, Amazon Prime Video of Disney+.

Meestal is een film in de bioscoop voor ongeveer 90 dagen voor een DVD en digitale release, met de film komt naar streaming diensten vier maanden later.
Als zodanig.de studio achter Birds of Prey heeft drie opties: ze konden dit tellen als de digitale release van de film, wat betekent dat de Harley Quinn film zal komen tot een streaming service in ongeveer vier maanden; ze konden de streaming release instellen op ongeveer zeven maanden na de eerste bioscooprelease (wat betekent dat de film zal rond september op een streamer staan); of ze zouden kunnen besluiten om het vroeg toe te voegen aan DC Universe, hun in-house streaming service die al de voormalige Birds of Prey serie van The CW en de geanimeerde Harley Quinn serie heeft. Birds of Prey (En The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) is nu verkrijgbaar bij alle grote digitale entertainment winkels.