Beschaamde kleuterschool gedwongen om warme maaltijd terug te geven

Op school draait het tegenwoordig allemaal om winst maken, en hoewel ik niet zeker weet hoeveel van jullie het erover eens zijn, ben ik uit dit artikel gaan begrijpen dat scholen niet echt om je welzijn geven als je  niet op tijd hebt betaald. 
Dat was het geval bij de 6-jarige Anya Howard, die werd gevraagd om haar dienblad met eten terug te geven, simpelweg omdat ze niet genoeg geld op haar studentenaccount had staan ​​om te betalen voor een warme schoolmaaltijd ter waarde van $ 2,25. 
Ja, slechts $ 2,25. 
Wat was de oplossing van de school sinds het kind geen warm eten werd gegeven? 
Ze werd gevraagd om terug te gaan in de rij om te wachten op een boterham met pindakaas en jam – voor de lunch. 
Het arme meisje was verdrietig omdat ze niet alleen voedsel werd geweigerd, ze werd ook voedsel onthouden voor haar klasgenoten die haar uiteindelijk begonnen uit te lachen.

De grootvader van Anya, Dwight Howard, gelooft dat zijn kleine meisjes een ‘lunchschande’ had en roept nu op tot een verandering in het schoolbeleid.Anya, die studeert aan de Southwest Elementary School, zei dat ze langs 20 studenten moest lopen die commentaar op haar studentenaccount begonnen te geven, om de achterkant van de rij te bereiken voor de boterham met pindakaas en jam. 
Anya-grootvader zei dat zijn kleine meid verdrietig was en dat het een gênant moment voor haar was. 
Dus wat is er gebeurd met Anya’s studentenaccount? 
Nou, ze had daar $ 0,10, maar het ergste is dat de school Anya’s familie niet op tijd op de hoogte heeft gebracht van de lage fondsen op haar rekening.
De hoofdinspecteur van Greenwood Community Schools, Dr. Kent DeKoninck e-mail vermeldt dat het gebruikelijk is dat studenten een alternatieve lunch krijgen, maar wanneer dat gebeurt, moet het personeel ervoor zorgen dat de student op een discrete manier wordt geïnformeerd. 
Hij ontkent ook dat Anya’s familie contact met hem heeft opgenomen en weigerde daarom verder commentaar te geven.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *